SPORT

Mentale training voor een sporter, coach of team.

Sportpsychologie helpt een sporter, een team of een coach om het optimale uit zichzelf te halen. Op het juiste moment, de juiste keuzes te kunnen maken en zo goed mogelijk te presteren. Dit kan door middel van het aanleren van verschillende mentale vaardigheden en zo kun je leren om onder druk goed te blijven presteren. Bijvoorbeeld door het versterken van het zelfvertrouwen en het leren om te gaan met wedstrijdspanning.

Er zijn verschillende trajecten mogelijk en ieder traject zal specifiek aangepast worden aan de wensen en doelstellingen van een individu of team. Er is een splitsing te maken tussen mentale vaardigheidstraining en mentale begeleiding, waarbij de vaardigheden tevens binnen een begeleidingstraject horen. Verder kan er een splitsing gemaakt worden tussen individuele trajecten voor een sporter, een coach en traject voor een team. Tevens is het mogelijk om structureel sportpsychologie binnen de vereniging op poten te zetten. Hieronder staat in het kort wat een traject in kan houden.

 

Heb je interesse of wil je meer informatie over de mogelijkheden, dan kun je het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met Koolen Performance (06-46764888) en zal er gekeken worden welke aanpak passend is voor jouw specifieke situatie.